miercuri, 28 decembrie 2016

Italia, o tara cu multe zone de vizitat

Localizata in sudul Europei, Italia se distinge prin conturul sau in forma de cizma si reprezinta una dintre cele mai populare destinatii turistice, din nenumarate motive, printre care arta, moda, peisaje magnifice, gastronomie faimoasa in intreaga lume, fiind necesara o viata intreaga pentru a-i explora toate comorile. Astfel, numeroase persoane se orienteaza catre bilete de avion ieftine Italia, acestea fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Roma


Capitala Roma este un oras complex, cu o atmosfera moderna si istorica, foarte cunoscut pentru gazduirea structurilor antice romane, dar si a Vaticanului. De 2.500 de ani Roma a fost centrul economic, cultural si religios al regiunii, avand piete romantice si catedrale incredibile, alaturi de arhitectura renascentista, iar tinerii isi pot petrece timpul liber intr-unul din numeroasele restaurante sau cafenele aliniate de-a lungul stradutelor inguste.

Regiunea Toscana



Probabil cea mai faimoasa regiune a Italiei, Toscana inseamna dealuri frumoase, livezi cu maslini si citrice, crame si cladiri cunoscute in toata lumea. Placerile zonei inseamna degustarea de vinuri in Chianti, relaxarea in orase precum Gimignano, Lucca sau Pistoia, fie descoperirea artei renascentiste din Florenta. Orasul medieval Siena se lauda cu opere de arta similare, centrul sau vechi fiind foarte cunoscut in intreaga tara, Pisa este faimos pentru turnul sau inclinat, iar Elba este una dintre cele mai mari insulite ale zonei.

Venetia




Cei care achizitioneaza bilete de avion ieftine Italia se bucura de zboruri directe catre diferite destinatii, din mai multe orase ale Romaniei, fiind mai confortabil ca niciodata. Astfel, cei care ajung aici cu siguranta nu trebuie sa rateze Venetia, un oras unic construit pe o laguna inconjurata de marea Adriatica. Situat in nord estul Italiei, orasul este un arhipelag de 118 insule conectate prin sute de poduri frumoase si canale pitoresti, dintre acestea cel mai cunoscut fiind Grand Canal, care imparte orasul in doua sectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu