miercuri, 22 iunie 2016

Oportunitati de Cazare in Vatra Dornei

Una dintre cele mai populare zone turistice din nordul tarii, Vatra Dornei atrage numerosi oaspeti atat pe durata verii, cand acestia isi doresc o escapada racoroasa, cat si pe durata iernii, intrucat sunt oferite cateva facilitati foarte atragatoare. In schimb, fiecare calatorie grozava este influentata si de locul de cazare si de conditiile disponibile, iar cele mai bune implica si costuri destul de ridicate, motiv pentru care turistii aleg sa faca un compromis: un pret mai mic pentru conditii inferioare.


In schimb, odata cu introducerea regimului hotelier si in tara noastra, a aparut o solutie foarte grozava, care este luata in calcul de un numar foarte ridicat de turisti. Acest sistem presupune inchirierea unui apartament, a unei garsoniere, case, vile, cabane, pentru o perioada redusa de timp, de doar cateva zile, fiind o varianta ideala pentru petrecerea vacantelor in cele mai bune conditii.

Economii

Preturile sunt mai mici decat in cazul unitatilor de cazare obisnuite, astfel ca la finalul vacantei se vor face economii chiar si de pana la 40%-50%. O alta modalitate prin care se va face economie este faptul ca fiecare apartament inchiriat dispune de bucatarie proprie complet mobilata, ideala pentru a gati ori de cate ori se doreste, fara a mai fi nevoie ca oaspetii sa apeleze la restaurante pentru fiecare masa.

Intimitate


Cine isi doreste sa mearga in vacanta si sa fie deranjat in timpul somnului de camerista sau de membri ai staff-ului hotelier din diferite motive? In cazul regimului hotelier, asemenea situatii nu mai sunt intalnite, fiind un sistem recomandat in special celor care isi doresc un plus de intimitate. De asemenea, datorita suprafetei de minim 40 de metri patrati, un apartament cu doua camere poate fi impartit de 4 persoane in conditii foarte bune, caz in care pretul se imparte egal si devine si mai profitabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu